FEaaS, Emotion AI, IoT Auth och Digital Ethics – Hetaste e-handelstrenderna 2021 enligt Gartner

In CXM, E-handel, Nyheter, Online Marketing, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vad är hetaste trenderna inom e-handel och omnikanalsstöd under andra halvåret 2021? Är det FBA och ständigt återkommande D2C-fenomenet? Eller är det fortfarande PWA och mer storefront’ar och prestandahöjande teknik (som Googles mättal FCP, TtI, LCP, CLS) i detta Web Vitals-tidevarv?

Gartners framtidsspaningar i egna Gartner Hype Cycle for Digital Commerce 2020 kan ge svaret. Den kom för några månader sedan och innehåller följande trender (listade från ”på väg upp”, till toppen och därefter på väg ut för att bli en mer stabiliserad del av etablisemanget).

Vi har mer på samma ämne:  Sveriges snabbaste PWA e-handlare nådde inte tillräckligt med kunder, i konkurs

Gartner Hype Cycle for Digital Commerce 2020 ”On the Rise”:
FEaaS
Thing Commerce
Composable Commerce
EmotionDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Vi har mer på samma ämne:  Budo & Fitness kickar igång PWA och B2B Magento samt Amazon-samarbete


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at €0 or more.