creuna, eLance, ffw, HiQ, recruit Analys / Statistik, CXM, Drupal, Nyheter

FFW, Creuna, och HiQ massanställer, satsningar på låglöneländer och kreativitet

In Analys / Statistik, CXM, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Creuna har tillsatt en hel del nytt folk på sistone. Utöver ny VD i Magnus Palm är Fredrik Hildebrand ny Art Director på Creuna. Dessutom har hela 10 andra roller inom interaktionsdesign och analys tillsatts vid Stockholmkontoret nu i september.HiQ står annars för ett av höstens kaxigaste uttalanden då de för tre veckor sedan påpekade de behöver hela 100 anställda inom främst kreativa discipliner. Även FFW, som vi så sent som igår påpekade verkar ha tappat några anställda,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. “Marknader där ofta Drupal-utveckling hamnar i dagens större projekt.” Låter intressant, vilka projekt är det som gjorts i dessa länder?

  2. Men vilka är de stora projekten som handlat i lågelöne-länder då det gäller Drupal?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.