FFW, Creuna, och HiQ massanställer, satsningar på låglöneländer och kreativitet

In Analys / Statistik, CXM, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Creuna har tillsatt en hel del nytt folk på sistone. Utöver ny VD i Magnus Palm är Fredrik Hildebrand ny Art Director på Creuna. Dessutom har hela 10 andra roller inom interaktionsdesign och analys tillsatts vid Stockholmkontoret nu i september.HiQ står annars för ett av höstens kaxigaste uttalanden då de för tre veckor sedan påpekade de behöver hela 100 anställda inom främst kreativa discipliner. Även FFW, som vi så sent som igår påpekade verkar ha tappat några anställda,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. ”Marknader där ofta Drupal-utveckling hamnar i dagens större projekt.” Låter intressant, vilka projekt är det som gjorts i dessa länder?

  2. Men vilka är de stora projekten som handlat i lågelöne-länder då det gäller Drupal?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.