Fin övergång från det gamla till det nya hos Engcon.se

In Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Engcon, som kallar sig själva en världsledande leverantör av produkter till grävmaskiner, kör på en SiteVision webb. Denna är framtagen tillsammans med Strateg som partner. De har satsat på en animerad övergång för att visa besökare att de hamnat rätt, från den gamla designen till den nya. Pedagogiskt. Webbplatsen ska tagits fram på 11 språk och projektet ska ställt höga krav på SEO med optimerad hantering av inlänkar och språk. SiteVisions sökmotor används även för att söka igenom olika externa...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.