Finsk UX visst eftertraktad, Hiq och Creuna shoppar i öst

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det är förvisso fler svenska UX- och designsällskap som köps upp än finska. Men visst förekommer det förvärv även i höst. Det är inte bara i Norge och Sverige byråerna säljs till diverse IT- och managementkonsultbjässar. Creuna köpte upp Byroo tidigare i år för att stärka sig längs med ryska gränsen och Hiq köpte tidigare i höst upp finska Great Apes, en digital design- och utvecklingsbyrå med 15 specialister inom områden som konceptutveckling, service design och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment