Flytt från Magento till ny e-handel på bara 12 dagar

In Cloud / Förvaltning, Microsoft .NET, Nyheter, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Panagora är stolta över att flyttat en av Europas större barnklädesbutiker, AlexandAlexa, till en koncerngemensam .NET EDGE e-handelslösning med Klarna Checkout hos nya ägarna på Babyshop. Det ska bara ha tagit 12 dagar att slutföra migrationen. Trots en omfattning om hela 216 000 SKU’s och en trafik om 8-10 miljoner sidvisningar per månad. Systemet som övergavs var en engelsk framtagen Magento och arbetet krävde noggrann planering samt ett mantaligt team om 17 personer. Den nya lösningen ska vara 300%...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.