FM Mattsson Mora Group handlar upp ny e-handel och PIM

In Nyheter, E-handel, litium, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

FM Mattsson Mora Group är ett företag som tillverkar och säljer högkvalitativa blandare med funktionell design på den globala marknaden. Nu är deras har just gått live med en ny webbplats och e-handel. Den bygger numera helt på Litiums plattform. Tidigare var man en Episerver användare.

Målsättningen var att bygga upp ett nytt PIM-system som kunde hantera webbplatsens data och som skulle ge företaget möjligheten att uppdatera webbplatsen på ett snabbare och mer kostnadseffektivt sätt och med en bättre upplevelse för deras kunder.

” – När vi kollade på olika plattformar för att lösa våra behov av ett starkt PIM-system som kunde integreras med ett användarvänligt CMS-system, fastnade vi för Litium som även hade stöd för olika språkversioner. Uppbyggnaden har gått på bra och vår partner Knowit har varit ett bra stöd i vår implementation. Nu är webbplatsen lanserad och vi har fått en webb som är lätta att underhålla och uppdatera och som bygger på ett PIM-system som är anpassad utifrån våra kunders och våra behov. En hemsida blir aldrig klar och självklart finns det förbättringar som kommer att göras löpande, men besök gärna vår webbplats och kika runt.”

Berättar Anders Pallin, webbansvarig på FM Mattsson. FM Mattsson har även ett Kundo stöd samt Matomo och Hotjar.
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Storbolags behov av content och DAM ökar med 500 procent, mängder av jobb ändå i fara

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss