FM Mattsson Mora Group handlar upp ny e-handel och PIM

In Nyheter, E-handel, litium, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

FM Mattsson Mora Group är ett företag som tillverkar och säljer högkvalitativa blandare med funktionell design på den globala marknaden. Nu är deras har just gått live med en ny webbplats och e-handel. Den bygger numera helt på Litiums plattform. Tidigare var man en Episerver användare. Målsättningen var att bygga upp ett nytt PIM-system som kunde hantera webbplatsens data och som skulle ge företaget möjligheten att uppdatera webbplatsen på ett snabbare och mer kostnadseffektivt sätt och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon