Ellevio handlar upp ny digitalpartner för transition, förvaltning och utveckling

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ellevio har valt ut ny digital partner för att arbeta mot en gemensam vision för Ellevios publika och inloggade webb. Ellevio äger, driver och utvecklar regionala och lokala elnät och distribuerar el till drygt 960 000 kunder i Sverige. Ellevio är en Episerver DXC användare sedan 2016. Det är TietoEVRY med ansvarig säljare och kundansvarig Jan Lindén som tar över uppdraget, som tidigare främst skötts av Capgemini. "– Digitala tjänster och webben är viktiga kommunikationskanaler mot våra...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon