Ellevio handlar upp ny digitalpartner för transition, förvaltning och utveckling

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ellevio har valt ut ny digital partner för att arbeta mot en gemensam vision för Ellevios publika och inloggade webb. Ellevio äger, driver och utvecklar regionala och lokala elnät och distribuerar el till drygt 960 000 kunder i Sverige. Ellevio är en Episerver DXC användare sedan 2016. Det är TietoEVRY med ansvarig säljare och kundansvarig Jan Lindén som tar över uppdraget, som tidigare främst skötts av Capgemini.

”– Digitala tjänster och webben är viktiga kommunikationskanaler mot våra kunder och andra målgrupper. Inom de kommande åren har Ellevio som mål att webben ska vara den primära kanalen där alla våra användare ska hitta relevant information och kunna utföra de tjänster de behöver. Det kommer innebära att etablera nya och vidareutveckla befintliga digitala tjänster.”

Säger Magnus Larsson, project manager, Ellevio. Uppdraget består av transition, förvaltning och utveckling av Ellevios alla digitala tjänster

”– Våra korsfunktionella team i Stockholm, med en del expertstöd från andra delar av TietoEVRY-koncernen, är mycket taggade och ser fram emot ett givande och långsiktigt samarbete när vi utvecklar morgondagens moderna och uppskattade digitala tjänster tillsammans med Ellevio.”

Säger Jan Lindén.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Fastighetsbolaget köper in ny plattform och identitet av Tietoevry

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss