Folksam och Skandia uppdaterar Pega CRM med Google Duplex-likt röststöd, nya implementationspartners

In Nyheter, CRM Customer Relationship Management, CXM, Pega by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Folksams CRM används dagligen av runt 800 kundansvariga representanter inom sälj, support och marknad varje dag. Försäkringsbolaget var en av de första svenska Pega-användarna och har nyligen uppdaterat sina stora installationer. Det finns sedan ett decennium tillbaka en Pega Systems Claims Solution som uppgraderats enligt Pega CRM Suite, Low-code och Case Management/BPM till att även få stöd för AI, maskininlärning och RPA robotteknik. Gällande det sistnämnda har Folksam nyligen berättat de utreder möjligheten att implementera Pega...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon