Frolundaindians.com på EPiServer av Netrelations

In Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstrom1 Comments

Netrelations har för lokala laget släppt Frolundaindians.com på en EPiServer CMS 5.


Frolundaindians.com är en hockeysajt där besökare ska boka biljetter, ta en titt på Frölunda-TV och ”känna stämningen från hockeyarenan”. Det finns AJAX-flikar och nyhetsticker på startsidan. Runt två nyheter per dag författas av webbmaster och skribenter.

Web-TV:n är en Windows Media Player som ligger tillgänglig från startsidan. Sändningen har sponsorer och är i sig ganska påkostat med vinjett, programledare och snygga klipp samt bra produktion.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Armatec handlar upp ny nordisk PIM-lösning efter gedigen urvalsprocess

Frölunda Indians har även fått eget community där det finns möjlighet för medlemmar att chatta med tränare och spelare, ta del av bloggar, samt delta i olika undersökningar.

Arbetets moment var ett webbplatskoncept samt ny struktur, gränssnitt och CMS implementation. Delsajten Hockeykanns.se togs samtidigt fram.

Satsningen bör vara en av de modernare i Elitserien och känns bra mycket seriösare än mång allsvenska fotbollsklubbars hemsidor.

Kommentarer

  1. NetRelations har idag lanserat en ny version av Frölunda Indians webbplats. Målsättning har varit att skapa en webb som skall kännas mer hockey och Frölunda, och fokus har varit mer på form än teknik denna gång.

Leave a Comment