EPiServer 7.5, Frölunda, Frolundaindians, hockey, netrelations Episerver, Nyheter

Frolundaindians.com på EPiServer av Netrelations

In Episerver, Nyheter by edenstrom1 Comment

Netrelations har för lokala laget släppt Frolundaindians.com på en EPiServer CMS 5. Frolundaindians.com är en hockeysajt där besökare ska boka biljetter, ta en titt på Frölunda-TV och "känna stämningen från hockeyarenan". Det finns AJAX-flikar och nyhetsticker på startsidan. Runt två nyheter per dag författas av webbmaster och skribenter. Web-TV:n är en Windows Media Player som ligger tillgänglig från startsidan. Sändningen har sponsorer och är i sig ganska påkostat med vinjett, programledare och snygga klipp samt bra produktion. Frölunda...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. NetRelations har idag lanserat en ny version av Frölunda Indians webbplats. Målsättning har varit att skapa en webb som skall kännas mer hockey och Frölunda, och fokus har varit mer på form än teknik denna gång.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.