Garo vill förändra elinstallationsmarknaden med ny Litium e-handel

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det har gått sju år och var dags för Garo att lansera en ny webb. Med ny partner. Garo.se har idag gått live med en ny webbplats och e-handel. Garo tillverkar innovativa elprodukter för elinstallationsmarknaden och ska på den uppdaterade litiumplattan öka efterfrågan på deras elprodukter. Dotterbolag i flera länder gjorde att Garo behövde hitta en mer flexibel, skalbar plattform med språkstöd. ” - Vi gillar att Litium är så dynamiskt och flexibelt. Det är enkelt att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon