Göta kanal live på omfattande Umbraco, sparar pengar på vintern

In Nyheter, Offentlig sektor, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Göta kanal är en av Sveriges största byggnadsverk och turistmål. Kanalen ägs av Göta kanalbolag som bildades 1810 i samband med påbörjandet av byggandet av kanalen. Nu har kanalen satsat på en egen ny plattform. Där användes Umbraco CMS som bas och för att effektivt anpassa kostnader för drift så ligger både webbplattform och databas i Microsofts molnmiljö, Azure. Detta hoppas man även ska ge upp och ned skalningsmöjligheter av lösningen så pengar kan sparas in vintertid då miljön...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment