Gymnasieskolorna får fräschare SiteVision, Örebro kommun ligger efter

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Örebro kommuns gymnasieskolor har uppdaterat sin digitala närvaro. De har satsat på responsiva webbplatser med ett tydligare användarfokus. Målgruppernas behov ska styrt design och innehåll. www.orebro.se/kvinnerstagymnasiet www.orebro.se/rudbecksgymnasiet www.orebro.se/tullangsgymnasiet www.orebro.se/karolinskagymnasiet www.orebro.se/virginskagymnasiet Sitevision berättar att: "Med små resurser och ett hängivet scrumteam har organisationen på kort tid lyckats producera nya webbplatser som uppfyller målgruppernas behov". Soleil IT byggde lösningen. Nu skulle bara utdaterade och ej mobilanpassade orebro.se på en äldre verison av samma CMS behöva en uppfräschning....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment