Hagfors nästa kommun att välja Drupal CMS

In Drupal, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Hagfors kommun har lanserat nya Hagfors.se. På Drupal CMS 6 byggd med hjälp av Ord&Bild. Ord&Bild har i sin tur tagit hjälp av värmlandsnätverket Compare gällande bl a Drupal. Den nya hemsidan ska vara lättare att hitta på än den gamla var och tillgänglighetsanpassad (Talande webb för synskadade och möjligheten att översätta alla sidor via Google Translate). Arbetet med kommunen inleddes bl a med fokusgrupparbete. Under 2010 tog kommunen ett tag på sig att bearbeta pluggar,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment