Haldex får ny EPiServer av Hallvarsson & Halvarsson

In Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstrom2 Comments

Ted Nyberg på IR-rådgivaren Hallvarsson & Halvarsson (som under sommaren fick ny ägare i amerikanska Sage Holdings) vill berätta för er i svenska CMS-branschen att hans arbetsgivare nyligen släppt Haldex. Ytterligare ett svenskt Mid Cap-bolag som väljer EPiServer CMS. Just nu är däremot sajten nere, sånt får ni fixa till innan ni skickar ut marknadsmaterial, Ted ;) Haldex tillverkar komponenter till fordonstillverkare, Hallvarsson & Halvarsson tycker det är kul att en B2B aktör satsar ordentligt på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Onekligen olyckligt, lite som ett motorstopp när man ska vara snabbast från rödljuset! Men det är en spännande satsning och rent tekniskt ett intressant exempel på integration mellan underliggande produktsystem och extern EPiServer-webbplats.

  2. Onekligen olyckligt, lite som ett motorstopp när man ska vara snabbast från rödljuset! Men det är en spännande satsning och rent tekniskt ett intressant exempel på integration mellan underliggande produktsystem och extern EPiServer-webbplats.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.