Handelsbanken släpper lovande iPad app

In iPad, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Handelsbanken som under året lyckades få ut en av de mest uppskattade iPhone, Android och webapp/mobil bank-apparna återkommer nu med en lovande iPad app. Handelsbankens app kommer bl a kunna flytta pengar mellan konton, ladda kontantkort, öppna eller stänga kort för köp i utlandet eller på internet. Baserat på denna bild verkar den främst blivit en vidareutveckling på iPhone app'en....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Handelsbanken släpper lovande iPad app | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.