Happiness släpper Mintalang.se på Drupal

In Drupal, Google Maps, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Stefan Hamilton meddelar att Happiness är klara med ännu en sajt på nya favorit-CMS:et Drupal. Mintalang.se för kunden SFF (Skol- och Fritidsförvaltningen) i Helsingborgs Stad. En redesignad webbplats inför årets omgång av gymnasievalet. Syftet är att skapa intresse för Helsingborgs Stads tre gymnasieskolor - Filbornaskolan, Rönnowska skolan och Skolstaden. Webbplatsen ska ha stylats upp för att upplevas modern och aktuell. En programvisare på startsidan fungerar bra, De expanderande vyerna av dela, sociala funktioner ser bra ut....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Happiness släpper Mintalang.se på Drupal | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.