Happy Homes köper in Magento, EPiServer åker ut?

In Adobe Commerce / Magento, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Update: Happy Homes kompletterar erbjudandet i fysiska butiker med e-handelsförsäljning på en ny Magento open source. Därmed ligger den omfattande EPiServer-hostade lösningen som sköter digitala närvaron idag risigt till.Men den nya sajten verkar inte helt utrullad ännu. Just nu återfinns alla lokala Happyhomes.se-sajter på sin sedvanliga gamla EPiServer som istället skickar heminredningsintresserade till en svårnavigerad och avskräckande karta som första insteg. E-handeln får leva separat på webshop.happyhomes.se. Fokus har legat på hur produkterna ska presenteras och att det ska...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.