Hemnet släpper Hemnet.se/inspiration

In Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Hemnet.se/inspiration har släppts på samma Ruby on rails ramverk som nya Hemnet.se från i mars (beta släpptes redan i december 2010) ligger på. Linus Lennstrand och co. jobbar på som tusan. Först kom ingenting i 5-6 år och nu kommer nya iPad, iPhone och kreativa webbvarianter nästan varje månad. Sajtens startsida sportar en mängd trevliga interiörsbilder blandat listade i tre olika storlekar och Kundo feedback. En inspirationssida har en större variant av interiörsinnehållet samt söker aktivt... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Attans, inte alls bra att Inspiration ligger nere såklart! Vi jobbar just nu på att lösa det och räknar med  att allt är uppe och snurrar igen inom några minuter. 
    Det är ju en riktigt tidig beta som ligger ute, men vi ville ändå släppa ut den snabbt så att användarna får chansen att klämma och känna och ge sina synpunkter inför det fortsatta utvecklingsarbetet. Vi har en hel del kul i pipen, så håll utkik efter sommaren…

Leave a Comment