Hemnet släpper Hemnet.se/inspiration

In Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Hemnet.se/inspiration har släppts på samma Ruby on rails ramverk som nya Hemnet.se från i mars (beta släpptes redan i december 2010) ligger på.

Linus Lennstrand och co. jobbar på som tusan. Först kom ingenting i 5-6 år och nu kommer nya iPad, iPhone och kreativa webbvarianter nästan varje månad.

Sajtens startsida sportar en mängd trevliga interiörsbilder blandat listade i tre olika storlekar och Kundo feedback.

En inspirationssida har en större variant av interiörsinnehållet samt söker aktivt efter liknande bilder den visar upp. Det finns en bildscroller med miniatyrbilder av kommande visade objekt. Samt kategoriuppdelning av vad som visas upp.

Sajten kom till då det visar sig finnas många besökare på Hemnet som främst är ute efter inspiration, inte enbart husköp.

Men liksom Google+ har även denna nylansering problem under torsdagsmorgonen och ligger i skrivande stund nere.

Kommentarer

  1. Attans, inte alls bra att Inspiration ligger nere såklart! Vi jobbar just nu på att lösa det och räknar med  att allt är uppe och snurrar igen inom några minuter. 
    Det är ju en riktigt tidig beta som ligger ute, men vi ville ändå släppa ut den snabbt så att användarna får chansen att klämma och känna och ge sina synpunkter inför det fortsatta utvecklingsarbetet. Vi har en hel del kul i pipen, så håll utkik efter sommaren…

Leave a Comment