hybris vill sälja egna konsulttimmar

In SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Det måste varit knepigt att hitta kompetent lokal hybris Multichannel Suite java e-handelskompetens. För nu börjar hybris kannibalisera på intäkterna från egna partners som svenska iStone och Avail (den senare har själva valt WordPress som corp.sajt-CMS).

http://www.avail.net/wp-content/uploads/hybris.jpg

hybris [y]MC2 är bolagets egna, nylanserade konsultverksamhet som fokuserar på strategisk rådgivning till både B2C-organisationer och till B2B-kunder.

hybris, med svenska representanter som Christer Alkesten och Peder Bengtsson, säger sig nu ha mer än 300 kunder över hela världen. Inte extremt många, men en licens kostar också en bra slant.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Costco.se har öppnat, lockar med gratis korv för nya svenska medlemmar

Kommentarer

  1. Från Christer Alkesten: Hybris Multi-Channel konsulttjänster är ett komplement till våra partners och vi jobbar alltid med partners i våra projekt.Då vi inom hybris nu jobbar mer och mer med Multikanals projekt så har vi ju naturligtvis byggt upp en bra erfarenhet samt att vi har rekryterat några experter inom arbetet för att kunna stödja våra partners och kunder med Multikanalstrategier där vi naturligtvis tar  in vår kompetens om att bedriva handel internationellt. Det skiljer trots allt ganska mycket kring olika köp beteenden mellan olika marknader/länder. Hybris växer kraftigt i både norden och internationellt. Våra kunder idag i norden är bla. Ericsson, SCA, Alfa Laval, Grundfos,  H&M, Granngården/Norpost, Jernia, Telmore, Felleskjöpet, Nikon, Clas Ohlson, NTAB m fl.

Leave a Comment