Henrilloyd.com går headless med Centra mode-ehandel, fimpar hela ÅF-ledet

In Centra, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Grebban har en ny headless commerce-kund i klassiska lyxvarumärket Henri Lloyd som vill göra om hela henrilloyd.com. Svenska Aligro Group tog över varumärket nyligen och har stora planer för att öka lönsamheten. Bland annat med 80 procent lägre fysisk ÅF-verksamhet samt en ny identitet bättre anpassad för det digitala och omnikanal. Enbart ett fåtal flaggskeppsbutiker i UK får leva kvar. Den nya digitala satsningen baseras på Grebban och svenska modefokuserade plattformen Centra headless (tidigare  Young /...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon