HiQ köper upp svenskt bolag inom IoT

In Cloud / Förvaltning, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

HiQ och dagsgamla VD:n Fredrik Malm gör ett köp även under tisdagen, nu i Sverige. Det är IoT-inriktade Cogitel, som finns i Karlskrona med 30 anställda som tas över till egna IoT-enheten. Speciellt företagets egna produkt Thellio var HiQ sugna på. Cogitel och HiQ ska under året skapa ”en one-stop-shop för kunder inom digitalisering”. "– Jag är jätteglad att idag kunna välkomna Cogitel till HiQ. Vi ser en otroligt stark utveckling och konsekvent tillväxt inom IoT...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon