Hissföretaget flyttar över till Salesforce CRM och Visma

In CRM Customer Relationship Management, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hissen AB som underhåller tusentals hissar i landet har gått live med ett nytt Salesforce CRM av Releye. Salesforce ska hjälpa till att hantera all information som kommer in till företaget. Även samtal, mail, leads och säljprojekt. Därefter ska arbetsordrar skapas för tekniker att utföra på plats. Det ska även in en koppling till Visma för fakturing. " - Det är upp till oss att nu realisera det som vi har sagt att vi vill göra –...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon