Hissföretaget flyttar över till Salesforce CRM och Visma

In CRM Customer Relationship Management, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hissen AB som underhåller tusentals hissar i landet har gått live med ett nytt Salesforce CRM av Releye. Salesforce ska hjälpa till att hantera all information som kommer in till företaget. Även samtal, mail, leads och säljprojekt. Därefter ska arbetsordrar skapas för tekniker att utföra på plats. Det ska även in en koppling till Visma för fakturing.

” – Det är upp till oss att nu realisera det som vi har sagt att vi vill göra – men då handlar det om något helt annat än systemet i sig. Systemet i sig kan göra en massa saker och vi kan göra en massa saker med systemet. Men om vi inte får våra medarbetare att arbeta på det sättet som vi nu har tänkt, så spelar det ingen roll vilket system vi använder. ”

Säger Kristian Olausson, projektledare för införandet av Salesforce på Hissen AB.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Äntligen mer komplett AI martech-stöd med Typeface Multimodal Content Model, tufft för Frontify och Bannerflow

Priset ska varit en avgörande faktor till varför Hissen AB valde Salesforce. Att det även var webbaserat var ett krav.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss