HuffingtonPost.com märker ut Hot on Twitter samt föreslår nya vänner

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Facebook Open Graph, Google Voice etc, Nyheter, Social Login / OpenID by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Alltid innovativt drivande sociala nyhetssajten HuffingtonPost.com har med en PNG i en <div> börjat markera vilka nyheter som går bra och är omdiskuterade på Twitter.

Kul, hoppas det är autogenererat efter en viss mängd Tweets om artikeln och inte bara en manuellt ifylld checkbox i CMS:et.

Men liksom i Meebo Bar caset är det kul att se nya, innovativa sätt att använda bilder som intelligent content i en artikel, sida eller ett blogginlägg. Utöver det sedvanliga användningsområdet, som och för design, håller bilderna på att bli en allt viktigare del inom både navigering. Webbdesignutrymmet har alltid varit knappt. Bildernas nya roll gör att de samtidigt ställer krav på speciell, intelligent innehållshantering med tillhörande större kvantitetskontroll (hela DAM tänket etc.).

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  ChatGPT får direkt påverkan på flera martech och IT-yrkesgrupper

HuffingtonPost.com gör mycket bra med sin tidiga Facebook Connect och sina anpassningar baserat på Twitter API:et. Se bara denna förslags-lightbox som dyker upp efter en tids idlande:

Den ger förslag på nya vänner som anslutit och du ännu inte delar/diskuterar HP-nyheter med. Snyggt.

HuffingtonPost har även en Google Friend Connect, nyss nämnda Twitter OAuth och en Yahoo! Updates installerad.

Kommentarer

Leave a Comment