IBM släpper grafisk Journey Designer för att anpassa kundresan

In HCL Commerce, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

User journey hantering är nytt inom IBMs Experience Management satsningar just nu. Big Blue har släppt en egen "designer" inom att följa och anpassa kundresan. Den kallas IBM Journey Designer och erbjuder en mängd tjänster inom upplevlese och kundresehantering.Fouks är lämna kampanjerna och satsa på mer långsiktiga upplevelser. Det ska finnas visuella storyboards för att bättre se och kunna mäta olika satsningar över olika kanaler. Olika designer ska kunna gå att återanvända för olika syften. Hela team...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment