Ifpi Sverige släpper nya Sverigetopplistan.se

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SthlmConnection har tagit fram ny visuell identitet samt gjort design och utveckling av den nya digitaltjänsten för Sverigetopplistan. På Sverigetopplistan publiceras varje fredag de senaste topplistorna som inkluderar fysisk, nedladdad och strömmad musik. Sverigetopplistan är Sveriges enda officiella topplista som baserad på försäljningssiffror till konsument från hela landet. I det nya sökbara arkivet finns försäljningssiffror från varje år sedan 1975. Sverigetopplistan innehåller ett arkiv som spänner över 45 år och innefattar 16 olika listor inom både...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon