Improove dominerar inom Salesforce, tar även nya kunder på Magento

In Adobe AEM, E-handel, Nyheter, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sveriges troligen klart ledande leverantör av Salesforce Commerce och gamla Demandware, Improove, har trots sitt fokus på det retail- och modefokuserade SFDC-erbjudandet även tid att leverera en del på Adobe Magento 2. Det lär sig MKSE.com under samtal på konferensen Meet Magento som pågick i den gångna veckan. Några nya referenser på Adobes e-handelsplattform från konsultbyrån är: Gymgrossisten - Som med Orkla som ny ägare sedan slutet av 2017 även sett över egna plattformsstrategin. Något de...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon