Fortsatt förtroende för Magento 2 hos svenskt miljardbolag

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: RKV-gruppen som omsätter 1,2 mdr har valt Kodbruket i Kalmar som ny e-handelsleverantör. RKV-gruppen bildades 1967 och ska vara Sveriges största kontorsvarukedja med över 50 försäljningsställen runt om i landet. 21 fristående, lokala företag skapar tillsammans en helhetsleverantör till kunder i hela Sverige. "- RKV-gruppen har sedan tidigare en stor samling webbutiker som är byggda med Magento, som vi nu ser fram emot att vidareutveckla tillsammans. Vi ser stora möjligheter för RKV att stärka sin...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon