Fortsatt förtroende för Magento 2 hos svenskt miljardbolag

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: RKV-gruppen som omsätter 1,2 mdr har valt Kodbruket i Kalmar som ny e-handelsleverantör. RKV-gruppen bildades 1967 och ska vara Sveriges största kontorsvarukedja med över 50 försäljningsställen runt om i landet. 21 fristående, lokala företag skapar tillsammans en helhetsleverantör till kunder i hela Sverige.

”- RKV-gruppen har sedan tidigare en stor samling webbutiker som är byggda med Magento, som vi nu ser fram emot att vidareutveckla tillsammans. Vi ser stora möjligheter för RKV att stärka sin e-handel i framtiden.”

Säger Andreas Karlsson, VD på Kodbruket.

” – Vi valde Kodbruket eftersom vi sett vad de kan producera inom e-handel – vår bild är att de är en kunnig och erfaren byrå med kunden i fokus. Dessutom är de en lite mindre aktör med duktiga människor, vilket skapar förutsättningar för personliga och långsiktiga relationer med oss som kund.”

Säger Stefan Sonesson, Marknadsdirektör på RKV-gruppen.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss