Infobyte bakom Drömmarnas hus på lemoon

In lemoon, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

lemoon arbetar i bakgrunden på sajten Drommarnashus.se. En organisation i och för Rosengård i Malmö. Designen har gjorts inhouse (blir inte sådant allt vanligare? Beställarna börjar kunna sitt PhotoShop själva till en viss nivå) och implementationen har Infobyte gjort. Projektet är sponsrat av Mindroute / Lemoon, Infobyte och Ballou....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment