Inkclub koncernen väljer hybris e-handel

In Check out/Kassasystem, Nyheter, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

MKSE.com får förhandsinformation om att hela Inkclub koncernen, numera del av Hakon invest, strax innan semestrarna valt ett gemensamt, nytt e-handelssystem.   Vd Fredrik Brandt och co. ska bygga om nuvarande custom .NET e-handel (som har några år på sig) och lägga batteryclub, dustclub, lightclub och inkclub på Java e-handel. hybris-partnern Brightstep (stod bakom Indiska på hybris) jobbar med koncernen sedan tidigare. Hakon invest kan bli en riktigt bra kund för hybris. De köpte nyligen Bol.com...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment