Inriver anställer event-specialist från Oracle Eloqua

In Marketing Automation, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Inriver PIM fortsätter sin resa som en framtida, internationell martech-aktör att räkna med. Det med en prestigerekrytering i Steve Gershik som ny Chief Marketing Officer. Amerikanske Gershik har en bakgrund från Oracle Eloqua Marketing Automation samt gamla CMS-utvärderingsfirman Nuance Communications. De senaste åren har han varit på olika konsultbolag. Han är mest känd för att skapat Eloquas olika event Eloqua Experience och Eloqua Markie Marketing Awards. Steve Gershik berättar han mest ser fram emot att ta sig an...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon