Interactive Solutions bygger plattformar åt Uppsalas och Västerås största fastighetsmäklare

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Interactive Solutions står bakom en ny digital identitet för Widerlöv & Co, en av Uppsalas och Västerås största fastighetsmäklare. De ville ligga steget före sina konkurrenter i mäklarbranchen och re-designade den digitala närvaron och utvecklade en mer responsiv bostadssajt för köpare och säljare av bostäder. Allt landade på en custom-lösning, ett egenhändigt utvecklat CMS med kopplingar till branschens Vitec Express. En administrationsplattform med syftet att underlätta och effektivisera mäklare och mäklarassistenters dagliga arbete togs även fram...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon