Journalisten.se uppdaterar sin digitala närvaro, skippar inloggning

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Journalisten.se har uppdaterat sin WordPress CMS närvaro, berättar chefredaktör och ansvarig utgivare Axel Andén. Detta i ett projekt genomfört inhouse samt tillsammans med Tromb.

0 år
gammal är tidningen
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Den nya sajten ska ge en bättre presentation av text och bild i nyhetsartiklar, reportage, profiler, och fördjupningar. Fotojournalistiken och bildberättande ska ånjuta ett nytt long read-format som används för reportage och profiler. I projektet ska det ingått att migrera över Journalistens 34 400 artiklar i arkivet som sträcker sig tillbaka till 1997. Inloggningssystemet med två olika slags inloggningar har vi tagits bort.

Journalisten är online och print tidningen från svenska Journalistförbundet.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Öppen källkod-byråerna både ökar och minskar, nya intressanta förvärv