Kappahl handlar upp Columbus som ny partner

In E-handel, ERP/ECM, Microsoft Dynamics 365, Nyheter, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Kappahl vill fortsätta sin pågående tillväxtresa och ska investera stort i en omfattande digital transformation med molnbaserade affärssystemet Microsoft Dynamics 365. Columbus är ny implementationspartner. Kappahl ska använda plattformen för att knyta ihop affärsresan från design och produktutveckling till lager och kundens köp.

0 %
ökade all e-handel i november
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

”– Vår digitaliseringssatsning är grunden för långsiktig tillväxt och en möjliggörare för fortsatta initiativ inom hållbarhet och framtidens kundupplevelser .. Tillsammans med Microsoft och Columbus har vi en viktig förändringsresa framför oss där vi ska bygga digitala affärsstöd och processer i branschens absoluta framkant.”

Säger Peter Andersson, CFO och Vice President Supply Chain på Kappahl.

”– Vi går in i samarbetet med Kappahl med både stor tillförsikt och nyfikenhet .. Vårt globala team, med gedigen erfarenhet från detaljhandeln och modebranschen, kommer att säkerställa att Kappahl står rustade att möta de utmaningar som branschen står inför.”

Säger Lena Ridström, vd på Columbus Sweden. Kappahl iscensatte även en transformation för två år sedan tillsammans med Microsoft. Kappahl är en externt och för kommers en Optimizely Customized Commerce med Klarna användare.

Kappahl har på senaste, som t ex MQ, även börjat testa cirkulärt mode och second hand-försäljning i egna utvalda butiker.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Arctic Paper köper in ny B2B e-handel på Optimizely Commerce