Karolinska Institutet testar Drupal av NodeOne

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

NodeOne har byggt SkolmatSverige.se på en Drupal CMS 6:a för Emma Patterson och Anna-Karin Jälminger på Karolinska Institutet (Institutionen för folkhälsovetenskap). Sajten skall ge skolor och kommuner ett verktyg för att kvalitetssäkra skolmåltiderna i samband med de nya kraven på näringsriktighet i skollagen. Varje skola som vill använda verktyget får ett eget administrationskonto. Med inloggning och allt. Det syns att det är en NodeOne Drupal-sajt med konton. Karolinska Institutet är... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Karolinska Institutet testar Drupal av NodeOne | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment