KaYo mulitbrand handlar upp ny e-handelsplattform och CRM

In E-handel, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Multibrand-butiken KaYo och ka-yo.com har handlat upp en ny Carismar commerce. E-handelslösningen KaYo får från Carismar innehåller komponenterna OMS, PIM, WMS, CMS och CRM. Som storefront kommer KaYo använda Carismars PWA-Storefront. Det är entreprenörer bakom t ex NK Sport som lanserar det innovativa nya konceptet. KaYo kallas ett multibrand-koncept starkt influerat av modevärlden, vilket ska genomsyras i kundupplevelsen. Lansering sker under fjärde kvartalet 2022.

Alla svenska kunder som handlat upp Contentful på sistone hittar ni i MKSE.com dagligen uppdaterade Contentful-sektion. Läs allt här.

“ – Konsumenterna ställer krav på en stark digital närvaro som kompletterar den fysiska butiksmiljön. Vi når en begränsad publik om vi endast finns i Nordiska Kompaniets varuhus och är övertygade om att det finns fler därute som gillar nytänkande sportkoncept”

Säger Marc Nylander, grundare. Den Stockholmsbaserade design-och identitetsbyrån Public Image står bakom KaYo’s design och identitet.

“ – Att driva en e-handel med fokus på multibrand är komplext och kräver partners som kan hantera omfattande produktdata. Vi vägleds på styrelsenivå av Nordiska Galleriets delägare Per Sköld, har anställt en erfaren Head of E commerce och valt Carismar som plattformsleverantör. De har förståelse för multibrand retail och kapacitet nog att bygga en skalbar e-handel med användarvänlighet i fokus. Vi har jobbat tätt tillsammans och ser fram emot att äntligen få visa upp KaYo”.

Säger Marc Nylander.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Maze Interior väljer Carismar Commerce PWA som e-handelsplattform