Kitchens by Pauls släpper nytt på ny plattform

In E-handel, Nyheter, Vendre by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Kitchens by Pauls har släppt en ny e-handel på plattformen Vendre. Nya Kitchens.se drivs av Paul Badran, som under senaste tiden gjort sig aktuell genom att rita kök för några av Sveriges mest kända profiler, däribland Petra Tungården, Kenza och Bianca Ingrosso. Kitchens står även bakom Miathéo Stockholm som är köksluckor till IKEA-stommar.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Vendre står även bakom design av e-handeln. Det ska vara en mer modern och användarvänlig plattform med enkelhet och användarvänlighet i åtanke.

“ – Vi är jättenöjda och stolta över vår nya webb som kommer att bli den största e-handelsplattformen med utvalda produkter för ditt hem. Sortimentet är handplockat från utvalda varumärken och varumärken som hittills inte funnits i Sverige. Vårt fokus är unika möbler och design”

Säger Paul Badran, grundare av Kitchens by Paul.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Adoore bygger framtida "flagship online concept", väljer Shopify Plus av ny partner