Kontextuell reklam blir del av CMS-funktionalitet, vad är OK?

In Escenic, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Här är en intressant del av CMS-artikeltyper jag vet flera tidningar börjar laborera med de senaste åren. Något som under 2011-2012 kan bli aktuellt även som del av hela CMS. Stilbildande AdWords, eller produktionen av dagens TV-såpor för den delen, har visat att kontextuell reklam fungerar. Den får mycket fin CTR. Något Aftonbladet.se (på Escenic) och Expressen.se (på Polopoly) vet och fortsatt använde i mer än ett och ett halvt år. Den förstnämnda var tidigt ute....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.