Lime CRM SaaS får ny ID av Klingit MaaS

In Martech, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

CRM och kundhanteringsbolaget Lime har visat upp sin nya visuella identitet och webbsida, båda framtagna av Klingit MaaS. Lina Andolf-Orup, CMO på Lime, ser det nya varumärket som en uppdatering för att bättre återspegla Limes erbjudande idag.

0,2 mdr
värderas Lime till idag
AD:  

Få ovärderliga råd och kunskap inom området. Öppna upp ett MKSE.com expert online videosamtal på några minuter. Skaffa ett MKSE 🔭 Premium konto idag. En del av MKSE Patreon medlemskapet. Experutvärdering, personligt stöd plattformsval, intel/databastillgång och rådgivning längs med vägen.

” – Vi hade kommit till en punkt där vi var något annat än vad som uttrycktes i vår visuella identitet. Därför fattade vi beslutet att uppdatera vårt grafiska uttryck för att bättre reflektera det vi är idag.”

Säger Lina Andolf-Orup, CMO på Lime. Arbetet med den nya visuella identiteten påbörjades tillsammans med Klingit under hösten 2023. Grunden lades i två parallella projekt som därefter mynnade ut i lanseringen av Limes nya webbsida.

Limes nya webbsida är byggd på Klingits CORE-produkt, en webbutvecklingsplattform som använder färdigbyggda moduler för att snabbare och enklare bygga en skräddarsydd, skalbar webbsida. Själva lime-technologies.com verkar idag ligga på en WordPress CMS.

” – Med vårt skalbara erbjudande inom såväl varumärke som webbutveckling kan vi möta fler kundbehov utan att göra avkall på vår vision.”

Säger Anders Ringstedt, VD på Klingit. Vi vill vara en effektiv partner till våra kunder och därigenom ge fler företag möjlighet att se bättre ut. SaaS-företaget Lime har vuxit snabbt genom åren, såväl organiskt som genom strategiska förvärv.

Klingit är lite av ett startupval. De står även bakom Carlas visuella id från i år samt den nysläppta för Zimpler.

Beställarstöd inom martech, e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss

    MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nix handlar upp ny byrå, ska revitaliseras