Logica och Creuna ger Naturvårdsverket intranät/community på EPiServer Relate+

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Intranät, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Logica har tillsammans med Creuna (koncept och design) byggt Naturvårdsverkets nya intranät på EPiServer CMS 5 samt en EPiServer Relate+. Intranätet som Naturvårdsverket beställde ska även integrats med flertalet externa system genom web services. Sajten ska även innehålla (det är mest bara att länka ut, så vilken release gör inte det numera?) en del ”kopplingar mot social media”. Läser du MKSE.com i din vardag? Stöd mig gärna med en röst i YABA 2010!...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. “..främst medelklassen 40 plus som lägger kraft på do it yourself-kanaler. Sociala medier är en begränsad form av en digital folkrörelse för välbetalda proffs som har tid att köra en del av mediesvängen på arbetstid. Låt oss kalla oss socmedieklassen. En köpkraftig grupp som syresätter rörelsen mot ökad konsumentmakt.”

  2. Logica, som förvaltar Naturvårdsverkets intranät och webb, tar fram prototypen för det nya sociala forumet, som byggs på Episerver. – Innan årets slut ska systemet rulla är tanken.” Höll tidplanen?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.