M&A vändor avslutas, H&H Group köper upp Pyramid, Petra och Graal

In Content Marketing, CRM Customer Relationship Management, CXM, Lojalitetsprogram, Martech, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det blev Nordic Morning och Comprends nya ägare H&H Group som till slut förvärvade reklambyrån Pyramid, digitalbyrån Petra och varumärkesbyrån Graal, som länge har varit till salu. De sydbaserade byråerna adderar till H&Hs data- och insiktsdriven digital kommunikation och marknadsföringsenhet.

Frågan är om lika många förvärvsdiskussioner pågår just nu efter krig, lockdown, inflation, ränteläge och börsoro. Men de som startades upp under 2021 verkar avslutas en efter en.

Johanna Fagrell Köhler, affärsområdeschef i H&H Group för de grupperingarna säger:

”– I vår satsning på att ta en ledande internationell position inom data- och insiktsdriven digital kommunikation och marknadsföring blir kollegerna i Pyramid, Petra och Graal en viktig förstärkning. Vi upplever en stark efterfrågan inom både B2B och B2C.”

Byråerna tillför 90 miljoner i byråintäkt och ger en byråkoncern med en sammanlagd byråintäkt på närmare 770 Mkr.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Teknikmagasinet satsar på drop-ship, perf och upplevelse i nytt Norce och Contentful projekt