Macoteket live på ny Enferno och N2 upprättning

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Enferno berättar för MKSE att de har släppt lös nya Macoteket.se e-handel på egna plattformen Storm med N2 CMS.  Macoteket är gammal Storm-kund, men har nu bytt ut Enferno Mirage CMS till ett responsivt gränssnitt utvecklat i N2 CMS. Bakom den nya designen/frontend står den digitala byrån IVEO, medan Michael Hallberg beärttar att: " - Enferno i vanlig ordning står för automatiserad affärslogik och integrationer (i det här fallet affärssystemet Hansa och ett antal IT-leverantörer)." Grundläggande...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.