Mathem foodtech satsar på innovativ intranätapp av Consid och Sitevision

In Intranät, Nyheter, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Foodtech-bolaget Mathem har börjat samla in sina runt 2000 medarbetare på det helt nya intranätet ”Checkout” som fokuserar på personalisering och att bidra till en bättre och mer social medarbetarkultur. Majoriteten av medarbetarna idag utgörs av Frontline Workers som t ex chaufförer och lagermedarbetare som numera alla ska kunna ta del av nyheter och information via en ny intranätapp.

Vilka svenska bolagsledningar har redan spenderat för mycket pengar på metaverse och mindre taktiska digitalbeslut? Leta i MKSE.com innovation tech nyhetskategori. Öppen gratis under en begränsad period.

Medarbetarnas inloggning sker via Mobilt Bank-ID och lösningen ska bl a integrera mot Mathems talent/HR-system för att via API få in aktuella kontaktuppgifter, demografik, tidsstyrning (vem som jobbar vilka pass) och liknande viktig information på ett enkelt och överskådligt sätt. Lösningen baseras på en ny Sitevision EX (employee experience) CXM plattform i molnet framtagen av Sitevision Premium-partnern Consid.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Utmanande legacy på Green Cargo, Low code ovanpå blev lösningen