Matsmart.se tog in 100 Mkr, fortfarande baserad på Drupal Commerce gratismall

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Drupal har en mindre känd svensk storreferens som Dries Buytaert och co. borde använda oftare när det ska pratas om heta området kombinerad CMS och e-handel. Det är svenska framgångssagan Matsmart.se från Södertälje. Bolaget, som i några riskkapitalvändor tagit in över 100 Mkr för expansion återfinns för sitt fjärde år på en Drupal och Drupal Commerce uppsättning, berättar vd och medgrundare Karl Andersson för podden E-handelstrender. Drupal Commerce uppsättningen ska genom åren anpassats för att bli...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon