Mattsson.se relanserad på TYPO3 CMS

In Nyheter, TYPO3 by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Uanet AB är klara med Mattssongruppens nya hemsida mattsson.se. Sajten har fått en ny, ljusare design och en del andra uppdateringar. Mattssongruppen är nöjda med och väljer att köra vidare med samma CMS som tidigare, TYPO3. TYPO3 har dock uppdaterats till senaste version. Sajten är ett rätt straight text och bild-historia med en utlänkad webbkamera som sticker ut. Mattssongruppen är en teknikkoncern bestående av  utvecklingspartners och systemleverantörer inom Mekanik, Marin Design, Vindkraft och Papper & Kartong. Mattssongruppen är...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.