Meridium SiteValidator kollar EPiServer sidor mot W3C

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

Meridium fortsätter sin satsning på EPiMore moduler och program och utökar egna portfolion med SiteValidator. SiteValidator ser till att nya sidor producerade i EPiServer automatiskt kontrolleras mot W3Cs validator. Så webbredaktionen snabbt kan fånga upp fel som skapats av redaktörer. Sådana fel kan enligt Meridium vara: Att formulär som skapats med hjälp av formulärbyggaren gjorts på ett korrekt sätt Att tabeller är skapade på rätt sätt och att de inte används för layout Att det på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hoppas bara att verktyget är vad det utger sig för att vara! Det vore guld att ha det som webbredaktör i alla fall.

  2. Hoppas bara att verktyget är vad det utger sig för att vara! Det vore guld att ha det som webbredaktör i alla fall.

  3. Sen är det ju intressant om Meridiums syn på kommuner är samma som användarnas. Men faktum kvarstå, det är säkert ett bra grundpaket.

  4. Sen är det ju intressant om Meridiums syn på kommuner är samma som användarnas. Men faktum kvarstå, det är säkert ett bra grundpaket.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.