Microsoft Dynamics CRM integration i SiteCore och lemoon

In CRM Customer Relationship Management, lemoon, Microsoft .NET, Nyheter, Online Marketing, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Update: Infobyte har tagit fram en plugin till publiceringsverktyget lemoon CMS som kopplar samman lemoon med Microsoft Dynamics CRM. Främst för att ta emot formulärdata från lemoons standardformulär som Leads in i Microsoft Dynamics CRM. Det ska även gå att skapa serviceärenden eller synkronisera urval av kontaktpersoner i Microsoft Dynamics CRM med användardatabasen i Lemoon. För att på så sätt ge olika kunder tillgång till olika delar av ett extranät.

Det verkar vara ett intressant API. För precis samma dag meddelar danska SiteCore CMS om just integration för Microsoft Dynamics CRM version 3.0 och 4.0 till egna CMS:et. För att fånga detaljerad information av besöksbeteenden via t ex webbformulären i egna marknadsförare-produkten Online Marketing Suite heter det i det fallet. Och denna gång är det en pilotkund av kunden är holländska, och i Sverige konkursade IT-konsulten Qurius.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  EPiServers tidigare ägare tar över stor del av Sitevision

Kommentarer

Leave a Comment