Mio.se relanserad på EPiServer CMS

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Nya Mio.se på EPiServer CMS står klar. Producerad av bl a krisbolaget Cordovan. Innan sköttes webben av blott 12 man stora bolaget Palmarium i Örebro. De i EPiServersammanhang okända gängen har sett till att leverera en en uppdaterad sajt för Tibroföretaget med bl a: Min önskelista bar i scrollföljand footer. Expanderbar med trevlig beställningsöversikt/val. "Beställ från butik" lightbox'es - istället för e-handel. Stor "I fokus" flash med helskärmsläge (!) In-image "beställ" taggade (åter igen, inte...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment