Modekedjan tillbaka från de döda, satsar på SAP Upscale Commerce e-handel

In E-handel, Norce / Jetshop / Storm Commerce, Nyheter, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SAP hör av sig och berättar att modekedjan JOY återuppstått med nytt fokus på slow fashion och en e-handel från SAP. JOY har inte längre några fysiska butiker utan satsar i stället stort på e-handel och personlig rådgivning. Grundarna ser sig som en startup som vill bygga nästa generations e-handel baserat på AI och slow fashion – ett mer hållbart alternativ med kläder som håller flera säsonger.

JOY blir samtidigt första i världen att kombinera molnlösningarna Emarsys CRM och Upscale Commerce från SAP med smarta funktioner för e-handel och kundengagemang. Upscale har försetts med en inbyggd logistik vilket gör det möjligt att plocka och skicka ut varor direkt till kund. Vid konkursen 2020 hade JOY en JetshopDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Voyado vinner hela Belstaff lojalitetsprogram och CRM kontot


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon