Moderna Museet nästa museum som ersätter Episerver med WordPress

In Nyheter, Offentlig sektor, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Där tog även Moderna Museets epok på Episerver slut. Avantimes Episerver-installation, som skött besökshanteringen sedan mer än sex år tillbaka fick inte följa med längre. Den ersätts av en högupplöst WordPress med flerspråksstöd, egna typsnitt och bleka, sparsamt designade kontaktformulär.Det finns en mobilvänlig, fadade helskärms-navigering med inbyggt sök och en del annat i den trevligt designade lanseringen.Earth People stod bakom utveckling och fick hjälp av gänget på Futurniture....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment