Ledande analytiker: Undvik Drupal 8, inte värt det

In CXM, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Det kan ta upp till 12-18 månader innan Drupal 8 är värt att investera tid och pengar i. Version 8 är ingen uppdatering, men en helt ny, komplicerad produkt. Och risken att Drupal inför version 9 väljer att skriva om hela kärnan igen är så pass stor att produkten bör undvikas. Dessa tuffa uppgifter presenterar ansedda analytikerna på Realstorygroup nu i december. Skillnaderna mellan produkterna 7 och 8 anses monumentala och detta har lett till en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Au contraire, det finns nu tusentals Symfony-utvecklare av väldigt hög kvalitet som känner sig hemma med Drupal.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.